Veterani - Masters

Neuradni veteranski rekordi

Drage plavalke in plavalci! Urediti skušamo državne rekorde v veteranskih sekcijah. Za izhodišče smo vzeli bazo podatkov našega Timinga. Spodaj so rezultati, ki so neuradni. Do konca leta bomo zbirali vaše morebitne popravke in dopolnila in z novim letom objavili uradne rezultate. V kolikor menite, da imate boljši rezultat od

Evropsko veteransko prvenstvo v plavanju, Rim 2022

V nedeljo 4.9. se je končalo Evropsko veteransko prvenstvo v Rimu 2022. Tekmovanje je trajalo 12 dni, 5120 športnic in športnikov iz 38 držav pa je tekmovalo v plavanju, sinhronem plavanju, vaterpolu in skokih v vodo. Slovensko plavalno reprezentanco je sestavljalo 13 plavalk in plavalcev, dopolnila pa sta jo še

EP Rim 2022 za veterane

Evropsko prvenstvo v vodnih športih za veterane Rim 2022 Slovenijo bo na Evropskem veteranskem prvenstvu, ki bo potekalo od 28.8. do 4.9. v Rimu,  zastopalo 15 plavalcev, 13 iz Ribe, 1 iz Celja, 1 iz Maribora. Najstarejši plavalec ima 75 let, najmlajši pa 30.  Riba ima enega udeleženca, ki bo nastopil

Prihajajoči dogodki

marec 2023
No event found!

Kontakt

Za vse dodatne informacije, objavo tekem ipd nam pišite na veteraniplavanje@gmail.com .

Živjo ????
Lepo te je spoznati.

Prijavite se, če želiš prejemati sveže novice iz plavanja (Startne liste, rezultate, v živo, online)!

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.