Veterani - Masters

Pokalna tekma v Brestanici

V organizaciji PK Celulozar Krško je bila na odprtem bazenu v Brestanici že tretja letošnja tekma za veteransko pokalno tekmovanje. Ob sončnem vremenu in tradicionalno dobri družbi, so se organizatorji s posebnim darilom zahvalili tudi najstarejšima udeležencema tekmovanja. Tukaj lahko pogledate rezultate, na voljo pa so tudi pokalne točke (vsota dveh najboljših

Odprto državno prvenstvo Kodeljevo

Za nami je še eno uspešno odprto državno prvenstvo, ki so se ga udeležilo 128 veterank in veteranov iz kar osmih držav. Na tekmovanju je bilo izboljšanih kar 31 državnih rekordov! Ker je bilo tekmovanje tik za svetovnim prvenstvom v Dohi, se je našim uspešnim tekmovalkam in tekmovalcem zahvalil in jim

Preberi več »

Še eno uspešno veteransko svetovno prvenstvo

DOHA 2024 – zakladnica uspehov   Na poletno toplem Arabskem polotoku, v mestu Doha v Katarju, je prejšnji teden, od 26. februarja do 3. marca potekalo svetovno masters prvenstvo v plavanju, vaterpolu, umetnostnem plavanju in skokih v vodo. Slovenijo je v Dohi zastopalo pet plavalk in trije plavalci iz štirih

Prihajajoči dogodki

No event found!

Kontakt

Za vse dodatne informacije, objavo tekem ipd nam pišite na veteraniplavanje@gmail.com .