V Velenju uspešen začetek sezone za veterane

V Velenju je bila danes prva pokalna tekma v letu 2022. Tekma je potekala ob upoštevanju PCT pravil. Udeležba je bila večja kot na zadnjih tekmah in vsi želimo, da se ta trend nadaljuje.  Organizatorji so poskrbeli za zanimivo novost – medalje v vsaki disciplini so podelili trem najboljšim po

Virtualna podelitev priznanj najboljšim v pokalnem tekmovanju 2021

Tik pred koncem leta smo imeli virtualno podelitev priznanj najboljšim plavalkam in plavalcem v pokalnem tekmovanju za veterane v letu 2021. Uvodni del s kratkim kvizom / anketo je pripravila članica komisije za izvedbo tekmovanja Tina Jeromen (skupaj z Barbaro Poljšak, obe ŠD Riba, sta tudi najbolj neutrudni organizatorici tekem

Podelitev pokalov za veterane

Vabljeni na podelitev pokalov najboljšim plavalkam in plavalcem v pokalnem tekmovanu za veterane 2021. Podelitev bo v četrtek, 30. decembra ob 17. uri. Zaradi epidemioloških razmer bo podelitev v virtualni obliki prek Zoom-a na spodnji povezavi. Fizično bomo pokale podelili ob prvi priložnosti po umiritvi razmer. Ker predstavlja nakup pokalov