Plavalni izziv 28.5.2022

Na sobotno tekmovanje za veterane, z imenom “Plavalni izziv s kosilom,” se je odzvalo lepo število znanih plavalcev, ki so se navdušeno pomerili na “svojih” paradnih disciplinah in ugotovili, da lahko še vedno plavajo tako dobro kot nekoč. Na osebno povabilo Franca Čarga in Bojana Korsike, ki je bil pobudnik

Državno prvenstvo za veterane Maribor 2022

V Mariboru je bilo 27.3. Državno prvenstvo za veterane. Tekma je potekala v odličnem vzdušju, lepem, sončnem vremenu in ob odlični organizaciji PZS. Da so bazeni kljub Covidu že nekaj časa odprti, so potrdili odlični rezultati, saj je praktično v vsaki disciplini ”padel” nov državni rekord.  Najboljši v skupnih razvrstitvah

Plavanje Trst – Piran

Dobili smo zanimivo vabilo na plavanje v morju. Trije dnevi ponujajo tri različne plavalne izzive v morju od Trsta do Pirana. Več na tej povezavi. Share on facebook Share on twitter Share on linkedin Share on pinterest Share on print Share on email

Podelitev pokalov za 2021 bo 27.3. na DP v Mariboru

Podelitev pokalov najboljšim plavalkam in plavalcem v Pokalnem tekmovanju za veterane 2021 bo v nedeljo, 27. marca. V Mariboru bo takrat Državno prvenstvo za veterane. Vabilo zato velja dvojno – vabljeni na podelitev in vabljeni na tekmo. Točen spored in čas začetka (predvidoma ob 13.00) bo objavljen po zaključku prijav.

Preberi več »

V Velenju uspešen začetek sezone za veterane

V Velenju je bila danes prva pokalna tekma v letu 2022. Tekma je potekala ob upoštevanju PCT pravil. Udeležba je bila večja kot na zadnjih tekmah in vsi želimo, da se ta trend nadaljuje.  Organizatorji so poskrbeli za zanimivo novost – medalje v vsaki disciplini so podelili trem najboljšim po

Virtualna podelitev priznanj najboljšim v pokalnem tekmovanju 2021

Tik pred koncem leta smo imeli virtualno podelitev priznanj najboljšim plavalkam in plavalcem v pokalnem tekmovanju za veterane v letu 2021. Uvodni del s kratkim kvizom / anketo je pripravila članica komisije za izvedbo tekmovanja Tina Jeromen (skupaj z Barbaro Poljšak, obe ŠD Riba, sta tudi najbolj neutrudni organizatorici tekem

Podelitev pokalov za veterane

Vabljeni na podelitev pokalov najboljšim plavalkam in plavalcem v pokalnem tekmovanu za veterane 2021. Podelitev bo v četrtek, 30. decembra ob 17. uri. Zaradi epidemioloških razmer bo podelitev v virtualni obliki prek Zoom-a na spodnji povezavi. Fizično bomo pokale podelili ob prvi priložnosti po umiritvi razmer. Ker predstavlja nakup pokalov

Prva pokalna tekma v 2022

V soboto, 15. januarja nas čaka prva pokalna tekma v letu 2022. Zaradi epidemioloških razmer ni znano, koliko tekem bo v letu 2022, zato velja pravilo, da za pokal štejejo vse tekme in ne N-1 tekem, kot velja v običajnih razmera. Za udeležbo na tekmi je potrebno izpolnjevati PCT pogoj.

Uradni rezultati veteranskega pokalnega tekmovanja 2021

Objavljamo uradne končne rezultate pokalnega tekmovanja. V letu 2021 smo izvedli tri tekme in rezultati vseh treh štejejo za končno razvrstitev. O podelitvi priznanj najboljšim in morebitni zaključni prireditvi vas bomo obvestili, ko bodo epidemiloške razmere to dopuščale. Do takrat pa želimo vsem uspešno treniranje in vse dobro v prihajajočem

Preberi več »
”Gasilska” fotografija po tekmi.

Plavalni izziv Kodeljevo – rezultati in poročilo o tekmi

V organizaciji ŠD Riba smo izvedli še tretjo letošnjo pokalno tekmo in s tem uspešno zaključili tekmovalno sezono. Spodaj lahko najdete rezultate in pokalne točke ter nekaj fotografij s tekmovanja. Vsem udeležencem čestitke za dobre rezultate, organizatorjem zahvala za trud in dobro organizacijo, vsem plavalnim prijateljem pa na svidenje na

DP v Kopru – poročilo in rezultati

V nedeljo, 12. septembra, je bilo v Kopru državno prvenstvo za veterane in invalide. Žal je bila udeležba veteranov skromna. Vsi, ki vas ni bilo, ste zamudili odlično organizirano tekmo, za kar se zahvaljujemo najprej organizatorjem, Plavalnemu klubu Koper in nato PZS, ki je tekmovanje omogočila. Spodaj so rezultati in pokalne