Search
Search

Na Plavalni zvezi Slovenije smo ponosni, da so se v olimpijski sezoni našim sponzorjem pridružili nakupovalni centri Supernova ter da smo še povečali obseg sodelovanja z našim dolgoletnim partnerjem in sponzorjem Myrtha Pools, vodilnim podjetjem na področju vodnih športov in bazenske infrastrukture.

Plavalkam in plavalcem želimo zagotoviti čim boljše pogoje za kakovostno izvajanje treningov, priprav in drugih aktivnosti, s katerimi lahko še dvignemo raven vrhunskega plavanja v Sloveniji, hkrati pa poskrbimo za dobre pogoje za razvoj plavalk in plavalcev v mlajših kategorijah. Pri tem imajo pomembno vlogo tudi sponzorji, ki podpirajo razvoj plavanja v Sloveniji.

Ponosni smo, da so se našim sponzorjem v olimpijski sezoni pridružili nakupovalni centri Supernova.

Ob podpisu pogodbe o sodelovanju je predsednik Plavalne zveze Slovenije (PZS) Urban Korenjak izpostavil, da so vrednote podjetja in Plavalne zveze Slovenije podobne, zato so hitro našli skupne točke, na podlagi katerih bodo gradili skupne zgodbe. »Tega sodelovanja se zelo veselim, saj bomo vrhunskim plavalkam in plavalcem skupaj omogočili še boljše treninge, priprave in rezultate«, je izpostavil Korenjak in dodal, da je to dobra popotnica tudi za nadaljnji razvoj plavanja v Sloveniji in za generacije plavalk in plavalcev, ki šele vstopajo v svet vrhunskega plavanja.

Hkrati z veseljem sporočamo še, da smo na Plavalni zvezi povečali obseg sodelovanja z našim dolgoletnim partnerjem in sponzorjem Myrtha Pools, vodilnim podjetjem na področju vodnih športov in bazenske infrastrukture.

Pogodbo sta podpisala predsednik PZS Urban Korenjak in direktor Myrtha Pools Southeast Europe Tomaž Bizajl

Urban Korenjak je podaljšanja in nadgradnje sodelovanja z Myrtha Pools izjemno vesel, saj si bomo skupaj še naprej prizadevali za nadaljnje izboljšave infrastrukture in povečanje dostopnosti do vrhunskih športnih objektov. »To partnerstvo je tudi priložnost za razvoj naših plavalnih programov in vrhunskih plavalcev, kar je ključnega pomena za nadaljnji napredek v plavalnem športu«, je še poudaril Korenjak.

Obema sponzorjema se zahvaljujemo za zaupanje in podporo, ki jo namenjata slovenskemu plavanju.