Janja Šegel v Banjaluki hitra včeraj in tudi danes

Ravenska olimpijka Janja Šegel še naprej potrjuje dobro formo. Včeraj je na mitingu v Banjaluki z najboljšim ženskim dosežkom dneva 55,21 zmago slavila v disciplini 100 m prosto, najhitrejša pa je bila še pred tem »za trening« tudi na 400 m prosto. Z 1:59,27 na 200 m prosto pa je Šeglova tudi drugi dan dosegla najboljši izid po mednarodnih tablicah v ženski konkurenci. Temu je dodala še tretje mesto na 50 m hrbtno.

V soboto sta zmagi slovenskemu plavanju priplavala tudi Ljubljančan Primož Šenica Pavletič na 200 m hrbtno in Ravenčan Jaš Berložnik na 400 m mešano, danes pa je bil Šenica Pavletič najhitrejši še na 100 m hrbtno, Berložnik pa na 200 m mešano. Nepremagljiva je bila danes tudi Nija Gerdej na 200 m mešano, ki je bila ob tem druga tudi na 200 m prsno.

Na stopničke so se uvrstili še Neli Pšeničnik, Nija Gerdej, Hana Sekuti, Ula Rožič, Nuša Šegel, Tia Primc in Zara Podržavnik med dekleti ter Erik Horvat in Filip Čirovič v moški konkurenci.

Včeraj pa so si v ženski konkurenci stopničke priplavale še Tia Primc, Hana Sekuti, Neli Pšeničnik in Lana Kokot. V moški so se na zmagovalni oder prebili Krištof Razpotnik Vrtačnik, Filip Čirovič, Erik Horvat in Leonard Korent.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email