Virtualni olimpijski kamp Tokio 2020_GRADIVO in VSEBINE

OKS-ZŠZ je v času pandemije in epidemije COVID-19 za športnike, trenerje in ostale strokovne delavce izvedel spletna predavanja v okviru projekta OI Tokio 2020.

Vsebine, ki so bile predstavljene v okviru Olimpijskega virtualnega kampa so bile: športna psihologija, v okviru zdravstvenega varstva med ostalimi vsebina tudi predavanja na temo športne prehrane ter pomen Covid-19 za pljuča, predstavitev študija na daljavo s prilagojenimi oblikami študija za športnike, predavanja na temo odnosov z javnostmi, področje marketinga, delavnice javnega nastopanja z Anjo Hlačo Ferjančič in anti-doping predavanje.

Podrobno je bil predstavljen okvir delovanja Komisije športnikov OKS-ZŠZ, ki ima pomembno vlogo pri komunikaciji s športniki. Vid Kavtičnik, kandidat za MOK Komisijo športnikov na OI v Tokiu 2020 je slušateljem predstavil kaj lahko storijo športniki za športnike, tako s sodelovanjem na odločevalni ravni, kot z deljenjem svoje olimpijske izkušnje. Poudarjene so bile tudi olimpijske in športne vrednote tako v času pred, med in po nastopu na Olimpijskih igrah.

Vsebine so pripravili in izvedli strokovnjaki posameznih področjih na nacionalni ravni.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste si v času negotovih časov, vzeli čas in se udeležili naših predavanj v upanju, da ste pridobili nove, koristne informacije.

Vsebine predavanj in posnetki posameznih predavanj so dostopni na spodnji povezavi (povezavo kopirate v vaš brskalnik).

Srečno!

Ostanite zdravi!