Aktualni tečaji​

Tečaj za naziv učitelj plavanja - Strokovni delavec 1

Tečaj za naziv učitelj plavanja – Strokovni delavec 1

Vse, ki si želite pridobiti naziv UČITELJ PLAVANJA in še nimate strokovnega naziva za delo na področju plavanja, vabimo na usposabljanje za naziv Strokovni delavec 1-športno treniranje-plavanja; UČITELJ PLAVANJA.

KDO LAHKO POUČUJE PLAVANJE V VZGOJNO-IZOBRAŽEVALNEM SISTEMU?

Usposabljanje obsega 84 ur in je razdeljen na naslednje module:

Module lahko opravite v poljubnem vrstnem redu. Modul C in Modul D pa opravite zaporedno. Ko uspešno opravite vse štiri module si pridobite naziv Strokovni delavec 1-športno treniranje-plavanje.

Modul A (obvezne vsebine) lahko kandidat opravlja tudi na drugi nacionalni panožni zvezi (NPŠZ), ki je nosilec usposabljanj za opravljanje strokovnega dela na področju športnega treniranja v posamezni športni panogi. Modul A (obvezne vsebine), ki ga je kandidat uspešno opravil na prvi stopnji programa usposabljanja, se opravlja samo enkrat in ga kandidatu pri prehodu med različnimi programi usposabljanj iste stopnje ni potrebno ponovno opravljati.

Glede na sklep IO PZS z dne, 28.01.2020 se vsem kandidatom, ki vstopajo v program usposabljanja za naziv Strokovni delavec 1 (učitelj plavanja) in predložijo potrdilo (z žigom in podpisom) kluba, ki je član PZS, da so bili 10 let ali več aktivni plavalci, prizna znižano plačilo kotizacije za 155,00€.

Posamezni modul v sklopu usposabljanja za pridobitev naziva Strokovni delavec 1- športno treniranje-plavanje bo izveden ob minimalnem številu 15 prijavljenih kandidatov.

Obvezna literatura:

Vsi udeleženci usposabljanja boste kot študijsko literaturo prejeli knjigo Kapus, V., Štrumbelj, B., Kapus, J., Jurak, G., Šajber Pincolič, D., Vute, R., Bednarik, J., Kapus, M., Čermak, V. (2002). Plavanje. Učenje.

Spletne strani z najbolj aktualnimi vsebinami, ki so za študij nujne!

Članki:

Osebno-reševanje-iz-vode-s-tubo-2
Ne-skači-v-vodo-če-nisi-prepričan-o-njeni-globini-2
From-Swimming-Skill-to-Water-Competence

Plavalni dnevnik:

Plavalni-dnevnik

Program usposabljanja za naziv Strokovni delavec 1

Tečaj za naziv trener plavanja

Tečaj za naziv trener plavanja - Strokovni delavec 2

23.11.2020 ‐ 2021 RAZPIS USPOSABLJANJA ZA NAZIV
ŠPORTNO TRENIRANJE ‐ PLAVANJE ‐ 2. STOPNJA (E-prijava)

Tečaj za naziv vaditelj plavanja po Fredovi metodi

SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA ZA PRIJAVO:

1. Prijavijo se lahko kandidati, ki že imajo strokovno usposobljenost z nazivom »vaditelj plavanja«. Fotokopijo diplome prinesite na usposabljanje.

2. Prijave pošljite na e-naslov: maja@plavalna-zveza.si Prosimo, da prijava vsebuje vse zahtevane podatke (ime in priimek, datum in kraj rojstva, naslov, kontaktno številko, stopnjo izobrazbe in št. diplome za vaditelja plavanja)! V tem terminu bo lahko tečaj opravljalo prvih 20. prijavljenih kandidatov.

3. Program usposabljanja za pridobitev strokovne usposobljenosti »VADITELJ PLAVANJA ZA VODENJE VADBE DOJENČKOV VODI PO FREDOVI METODI« je financiran s strani Plavalne zveze Slovenije.

4. Pogoj za brezplačno udeležbo na dousposabljanju je podpis pogodbe, ki posameznika obvezuje, da bo vodil vadbo dojenčkov po Fredovi metodi izključno pod okriljem Plavalne zveze Slovenije.

5. Tečaj bo realiziran v kolikor se bo prijavilo najmanj 12 kandidatov.

6. Vsem prijavljenim kandidatom bomo poslali obvestilo o izvedbi tečaja na e-naslov.

7. Za podrobne informacije smo vam na razpolago tudi na telefonski številki:

051 330 644 (Maja Virant)

8. Vodja programa je Dr. Dorica Šajber.

Prijavnica za Usposabljanje za naziv vaditelj plavanja po Fredovi metodi

Licenčni seminar za učitelje plavanja po Fredovi metodi bo potekal v soboto, 24.09.2022.
Prijave na e-naslov: maja@plavalna-zveza.si

Živjo ????
Lepo te je spoznati.

Prijavite se, če želiš prejemati sveže novice iz plavanja!

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.