Soglasje sodnikov PZS o varstvu osebnih podatkov

Spoštovana sodnica, spoštovani sodnik!

Prosimo, da se pred izpolnitvijo in dokončno oddajo soglasja seznanite z dokumenti, ki ste jih prejeli na svoje e-naslove oziroma si preberete dokumenta: Politika varstva osebnih podatkov in Izjava o varstvu osebnih podatkov.

POMOČ: Določena polja v obrazcu imajo tudi namig – pomoč za vpis v polje. Prosimo, da podatke vnašate tako, da izkazujejo vašo istovetnost, saj bo le na tak način zagotovljen pravilen vnos v evidence (šumniki; zapis dveh imen/priimkov; …). Hvala.

Če ste v prejetem sporočilu ugotovili, da ste v posamezno polje zapisali napačen podatek spremembo sporočite na e-naslov: soglasja.zpss@plavalna-zveza.si [velja samo za “pravilno” oz. v celoti izpolnjen obrazec]. 

Polja, označena z zvezdico (*) so obvezna. [Razen za podajo soglasja: “Soglašam in dovoljujem”!]
Zaradi težav postavitve spletne strani/elektronske oddaje soglasja prosimo, da si prenesete obrazec Soglasje, ga izpolnite in vrnete na zgornji e-naslov. Hvala za razumevanje.
Zadnja sprememba: 30. 9. 2022
Prosimo vpišite (izpolnite) podatke v spodaj pripravljen obrazec (sodniški naziv, leto opravljenega izpita oz. kategorizacije in številko članske izkaznice).
V primeru podanega zahtevka bo upravljavec osebnih podatkov v roku petnajstih dni preprečil njihovo uporabo in o tem v nadaljnjih tridesetih dni pisno ali na drug dogovorjen način obvestil posameznika, ki je to zahteval.
Zbrane podatke bo upravljalec osebnih podatkov varoval skladno z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov (GDPR).


Sglasje - obrazec

Politika varstva osebnih podatkov
Izjava o varstvu osebnih podatkov

Živjo ????
Lepo te je spoznati.

Prijavite se, če želiš prejemati sveže novice iz plavanja (Startne liste, rezultate, v živo, online)!

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.