Vabilo na FINA Clinic (Webinar)

Spoštovani,
z veseljem sporočamo, da nam je FINA odobrila izvedbo tridnevnega seminarja FINA Clinic. Seminar je sicer bil že lani načrtovan v “live” izvedbi, vendar smo ga zaradi epidemiološke situacije žal bili primorani odpovedati.
Ker je situacija še vedno negotova, so nam na FINA ponudili, da seminar organiziramo v online izvedbi (Webinar).
Webinar je načrtovan v terminu 26. – 28.03.2021. V prilogi je razpored predavanj, dokončni urniki bodo objavljeni nakdnado.
Seminar bo potekal v angleškem jeziku, predavatelj g. Hunter ima zelo veliko izkušenj in je predaval tudi v državah, kjer angleščina bistveno manj v uporabi kot pri nas v Sloveniji. Seminar bo interaktiven, pogovorno obladovanje angleškega jezika zadostuje.
Zaželeno je, da so Webinarja udeležijo sodniki, ki so na listi vrhovnih sodnikov oziroma na listi kandidati za vrhovne sodnike. Seznam sodnikov je objavljen na povezavi :

Prosim, da svoje sodnike obvestite o seminarju in jih naprosite, da najkasneje do ponedeljka, 22. Februarja 2021 na ta elektronski naslovsporočijo, ali želijo sodelovati na FINA Clinic Webinarju.
V kolikor menite, da imate v klubu še kakšnega kandidata, ki ni na omenjenih listah, vendar s svojo angažiranostjo izstopa, ima solidno poznavanje plavalnih pravil ter ustrezno znanje angleščine in bi bil primeren kandidat za tečaj ter ima željo sodelovati na tečaju, ga prosim prijavite oziroma mu posredujte ta mail kot vabilo za sodelovanje na FiNA Webinarju.
Strokovni svet bo v začetku marca potrdil kandidate, ki jih bomo prijavili na FINA Webinar.
Za kakršnakoli pojasnila sem vam na voljo na tem elektronskem naslovu ali na telefonu 041 681 824.
Lep pozdrav,

Sonja Ulrih