Seminar za plavalne sodnike – Štajerska regija, 26.-27. 3. 2020 – PRESTAVITEV!!

Spoštovani,
Seminar zaradi vsem znane situacije prestavljamo za nedoločen čas. Ko bodo pogoji omogočali da teoretični del seminarja in praktični del na prvi možni tekmi speljemo, vas obvestim. Čuvajte se, ostanite zdravi.
Lp  Jani Borec

Pozdravljeni starši, trenerji in drugi ljubitelji plavanja!

V Štajerski regiji želimo dopolniti in osvežiti sodniške vrste z novimi obrazi in energijo, zato v dogovoru z Zborom plavalnih sodnikov Slovenije – ZPSS PZS, za kandidate – sodnike začetnike, organiziramo seminar. Verjamem, da se bodo poleg novih kandidatov pridružili tudi nekateri “stari” da osvežijo teoretično znanje in spoznajo bodoče “sotrpine”.

Seminar oziroma teoretični del bo potekal predvidoma v četrtek, 26. 3. in petek, 27.3. 2020 ob 17 uri (trajal bo približno 120 min) v sejni sobi – levo od blagajne ob Dravi.

Praktični del oziroma 1. sojenje bo v soboto, 4. 4. 2020, na tekmovanju “Pomlad” v organizaciji PD Maribor.
Predstavnike staršev po skupinah in trenerje prosim, da obvestijo vse starše, da se za seminar prijavijo najkasneje do četrtka, 23. 3. 2020 v čim večjem številu. Predlagam, da se predstavniki in trenerji uskladite kdo zbira prijave in jih do to predlaganega datuma sporoči koordinatorju, Janiju Borec.

Lep pozdrav vsem,

Robi Petek: 041 709 912 in Jani Borec: 040 753 197