Razpis Fundacije za šport za leto 2019

Pozdravljeni,

Obveščamo vas, da je objavljen Javni razpis Fundacije za šport za leto 2019. Med drugim tudi za sofinanciranje športa za vse in športnih prireditev.

V kolikor imate v klubu predlog za prijavo programa za vse (športna rekreacija) ali za rekreativne plavalne prireditve, nam prosim posredujete svoje predloge in skupaj bomo oblikovali vlogo za razpis.

Kot vsako leto, pa vas tudi letos prosimo, da izpolnite izjavo o sodelovanju. katero pošiljamo v prilogi. Ker je v izjavi v letošnjem letu potrebno navesti programe s katerimi bi želeli sodelovati s Plavalno zvezo in njihove opise, smo vam olajšali delo in že pripravili izbor ter tudi kratek opis programov/prireditev.

V kolikor katerega od navedenih programov ne želite izvajati (nimate kadrovskih in prostorskih zmožnosti), ga prosim zbrišite pri navedenih programih in tudi pri opisu programa spodaj.

Seveda pa lahko po želji tudi dodate program (in opis) katerega morda že izvajate oz bi ga želeli izvajati v letu 2019.

Lepo prosimo, da nam izpolnjene in podpisane izjave posredujete kot odgovor na to obvestilo najkasneje do torka, 30.10.2018.

Obrazec_D3_soglasje_podizvajalca2018

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje.

predsednica OMN, dr. Dorica Šajber in

strokovna sodelavka, Maja Virant