Preventivno protidopinško izobraževanje za NPŠZ

Spoštovani,

Kot ste že bili obveščeni v začetku leta 2020 Slovenska antidoping organizacija SLOADO na podlagi Svetovnega protidopinšega kodeksa 2021 in Mednarodnih standardov za izobraževanje in Protidopinškega pravilnika SLOADO uvaja obvezno protidopinško izobraževanje za vse slovenske športnike in športnice ter člane njihovega spremljevalnega osebja. V ta namen smo pripravili e-izobraževanje v slovenskem jeziku, ki je dostopno prav vsakomur in vsebuje vsa osnovna področja boja proti dopingu, s čimer želimo preprečiti namerno ali nenamerno uporabo prepovedanih snovi in/ali postopkov pri slovenskih športnikih.

Vse registrirane športnike od 14. leta dalje in člane spremljevalnega osebja obveščamo o e-izobraževanju ter vas pozivamo, da izobraževanje opravite najkasneje do 1.12.2020 in SI SHRANITE PRIDOBLJENI CERTIFIKAT!

Obveščamo vas, da e-izobraževanje postaja obvezno za nastope slovenskih športnikov na mednarodnih tekmovanjih.

V primeru kakršnih koli nejasnosti ali dodatnih vprašanj vas prosimo, da kontaktirate dr. Nino Makuc na nina.makuc@sloado.si ali preko telefona na 051 378 681.

Za vaše sodelovanje se vam najlepše zahvaljujemo.

S športnimi pozdravi,

Janko DVORŠAK