POKAL TRIGLAV 2021 (1. in 2. del)

Online, prijave, rezultati

V Živo!

Po konzultacijah z ministrstvom, inšpektoratom in OKSom, smo primorani v spremembo propozicij Pokala Triglav 2021, ki bo potekal 27. 3. in 10. 4. 2021 v Kranju. Zaradi trenutno veljavnega odloka, lahko na tekmovanju nastajo samo plavalci kategorije kadetov in starejši (fantje 2006 in starejši, punce 2007 in starejše).  Vsi ostali pogoji in omejitve ostajajo (spodnje besedilo).
Vse dosedanje prijave, ki kriterijem starosti ne ustrezajo, bodo avtomatično zbrisane. Prijave pa bodo do določenega roka, oziroma do zapolnitve prijav (max. 350) ponovno odprte, obenem pa možnost urejanja disciplin, za že prijavljene plavalce.

Hvala za razumevanje, plavalni pozdrav, Luka Berdajs

Dodatne informacije in pojasnila za Pokal Triglav 1. del (27. 03. 2021)

Pošiljamo vam dodatne informacije in pojasnila za tekmovanje Pokal Triglav 1. del, ki se nanašajo na posebne okoliščine in omejitve pri organizaciji tekmovanja:

– zaradi prostorske omejitve bomo lahko sprejeli le omejeno število udeležencev – prvih 350 prijavljenih plavalcev (nato se prijava na PZSani zapre),

– vsi klubi morajo imeti seboj izpolnjen obrazec iz priponke, ki vključuje obveznosti oziroma potrdila udeležencev (plavalcev in trenerjev),

– natančen protokol, gibanje po bazenu in ostalo bo klubom poslano v prihodnjem tednu.

POSEBNO NAVODILO!

Športniki in člani njihovih ekip, ki se udeležujejo tekmovanja , morajo:

– predložijo negativni rezultat testa na virus SARS-CoV-2 z metodo verižne reakcije s polimerazo (v nadaljnjem besedilu: test PCR) ali hitrega antigenskega testa (v nadaljnjem besedilu: test HAG), ki ni starejši od 48 ur,

– imajo potrdilo o cepljenju zoper COVID-19, s katerim oseba dokazuje, da je od prejema drugega odmerka cepiva proizvajalca Biontech/Pfizer preteklo najmanj sedem dni, MODERNA najmanj 14 dni in AstraZeneca najmanj 21 dni,

– imajo potrdilo o pozitivnem rezultatu testa PCR ali testa HAG, ki je starejši od 21 dni, vendar ni starejši od šest mesecev, ali

– imajo potrdilo zdravnika, da so preboleli COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev.

POTRDILO O USTREZNOSTI  klubi ob prihodu na tekmovanje predložijo organizatorju (podpisan seznam v priponki).

Plavalni pozdrav,

Luka Berdajs