Odmevni prestop bivšega selektroja iz PK Triglav v PK Olimpija

Kolikšen je bil uradni prestop izvemo aprila 2018 🙂

#plavalnazveza #prestop #plavanje #swimming #PKTriglav #PKOlimpija #FINA #LEN #SwimSwam

Ljubljana, 31.3.2017

K nam prihaja trener z izjemnim renomejem, je nekdanji reprezentant Slovenije v vseh selekcijah. To je velik dan za naš klub. Postavljamo se namreč na veliki plavalni zemljevid, veseli nas, da smo lahko pripeljali tako atraktivnega trenerja kot je g. Roni Pikec.

Ronija odlikuje znanost in tehnika, pri nas bo imel vso podporo, da v pravo smer razvije svoj velik potencijal,” je ob dogovoru povedal predsednik Olimpije  in obenem izpostavil veliko delo, ki ga je v pogovorih z Kranjčani opravil glavni trener kluba Tomaž Torkar.

“Naporno smo delali in zelo smo zadovoljni, da nam je uspel ta podvig. Olimpijina šola je trenutno ena boljših v Evropi in z Ronijem smo v naše vrste res dobili kvalitetnega trenerja. S tem smo tudi zaključili s prihodi novih trenerjev v klub v tem prestopnem roku,” je za uradno spletno stran Plavalne zveze povedal predsednik kluba.

Roni, ki bo na prvi domači tekmi spomladanskega kola, dopolnil sedemnajst let trenerskega dela, se bo plavalcem priključil v sredo na domačem bazenu v Ljubljani.