Prihajajoči dogodek

No event found!
Load More

Slovenski finalisti plavalnih SP v 50-metrskih bazenih (seznam)

Ljubljana, 18. februarja (STA) – Dosedanji slovenski nosilci medalj in finalisti plavalnih SP v 50-metrskih bazenih. * MEDALJI:– srebro: Borut Petrič, 1500 m prosto, 1978 Berlin– bron: Darjan Petrič, 1500 m prosto, 1982 Guayaquil * SLOVENSKI FINALISTI PLAVALNIH SP: Berlin, 1978:2. Borut Petrič, 1500 m prosto8. Borut Petrič, 800 m

Preberi več »

Slovenske uvrstitve na SP v plavanju v Dohi

Doha, 18. februarja (STA) – Slovenske uvrstitve na svetovnem prvenstvu v plavanju Doha 2024. * Končne uvrstitve:– bazensko plavanje:8. Peter John Stevens, 50 m prsno8. štafeta 4 x 100 m prosto(Katja Fain, Neža Klančar, Janja Šegel, Hana Sekuti)12. Neža Klančar, 50 m delfin13. Neža Klančar, 50 m prosto15. Janja Šegel,

Preberi več »

Plavalna zveza

Plavalna zveza Slovenije (PZS) je prostovoljno, samostojno, nedobičkonosno združenje društev, ki delujejo na področju plavalnega športa.

PZS je članica Olimpijskega komiteja Slovenije – združenja športnih zvez in sodeluje z drugimi organizacijami v Republiki Sloveniji, ki delujejo na področju razvijanja športne in športno rekreativne aktivnosti.

Namen PZS je vzpodbujati množičnost in kvaliteto športnega plavanja ter ostalih plavalnih/vodnih aktivnosti

Aktualni dogodki

marec 2024
No event found!