Prihajajoči dogodek

No event found!
Load More

Neža Klančar odlična v Avstraliji

Plavalka Olimpije Neža Klančar je na državnem prvenstvu v Avstraliji dosegla nov mejnik slovenskega plavanja. Na 100 m prosto je s časom 53,96 dosegla nov državni rekord! Hkrati je postala prva Slovenka, ki se je v tej disciplini spustila pod 54 sekund. Neža je z dosežkom zelo zadovoljna, trenerju Tomažu

MM Maribor uspel

13. in 14. aprila 2024 je na pokritem olimpijskem bazenu v Mariboru potekal mednarodni miting Maribor 2024, na katerem so naši plavalci osvojili številne medalje. Najuspešnejša plavalka tekme je bila Katja Fain iz domačega kluba Branik Maribor, ki je zmagala v vseh treh disciplinah, v katerih je nastopila – na

Ta vikend gremo na MM Maribor

V soboto in nedeljo, 13. in 14. aprila 2024, bo na pokritem olimpijskem bazenu v Mariboru potekal mednarodni miting Maribor 2024. Tekmovanja se bo udeležilo okoli 270 plavalk in plavalcev iz 29 klubov. Poleg tekmovalcev iz slovenskih klubov se tekme udeležujejo tudi plavalci iz Madžarske, Hrvaške, Češke, Kosova, Avstrije in

Plavalna zveza

Plavalna zveza Slovenije (PZS) je prostovoljno, samostojno, nedobičkonosno združenje društev, ki delujejo na področju plavalnega športa.

PZS je članica Olimpijskega komiteja Slovenije – združenja športnih zvez in sodeluje z drugimi organizacijami v Republiki Sloveniji, ki delujejo na področju razvijanja športne in športno rekreativne aktivnosti.

Namen PZS je vzpodbujati množičnost in kvaliteto športnega plavanja ter ostalih plavalnih/vodnih aktivnosti

Aktualni dogodki

april 2024
No event found!