Load More

Prihajajoči dogodek

Load More

Neža Klančar stopnjuje formo pred evropskim prvenstvom

Neža Klančar se po končanih pripravah na Majorki udeležuje turneje Mare Nostrum. Na prvi postaji v Canete-de-Roussillon je na 50 m delfin s časom 26,28 osvojila bronasto medaljo, na 100 m prosto je bila četrta (54,03), na 50 m prosto pa peta (25,06). Neža z rezultatom v prvi disciplini na

Preberi več »

Umetnostna plavalka Neža Krivec na EP v Atenah

V Atenah se bo v četrtek, 23. maja 2024, začelo evropsko kadetsko prvenstvo v umetnostnem plavanju, na katerem bo nastopila tudi članica Kluba umetnostnega plavanja Katalina Ljubljana Neža Krivec. Neža, ki jo v Atenah spremlja trenerka Anja Zorko, se bo dopoldne med posameznicami predstavila s prosto sestavo, popoldne bo sledilo

Preberi več »

Plavalna zveza

Plavalna zveza Slovenije (PZS) je prostovoljno, samostojno, nedobičkonosno združenje društev, ki delujejo na področju plavalnega športa.

PZS je članica Olimpijskega komiteja Slovenije – združenja športnih zvez in sodeluje z drugimi organizacijami v Republiki Sloveniji, ki delujejo na področju razvijanja športne in športno rekreativne aktivnosti.

Namen PZS je vzpodbujati množičnost in kvaliteto športnega plavanja ter ostalih plavalnih/vodnih aktivnosti

Aktualni dogodki

junij 2024
No event found!