Vpiši tekmovanje v koledar 2024-2025

Prihajajoči dogodek

Load More

Na Plavalni zvezi Slovenije krepimo sponzorsko mrežo

Na Plavalni zvezi Slovenije smo ponosni, da so se v olimpijski sezoni našim sponzorjem pridružili nakupovalni centri Supernova ter da smo še povečali obseg sodelovanja z našim dolgoletnim partnerjem in sponzorjem Myrtha Pools, vodilnim podjetjem na področju vodnih športov in bazenske infrastrukture. Plavalkam in plavalcem želimo zagotoviti čim boljše pogoje

Veterani odlični na Mastersu

Na evropskem prvenstvu v plavanju za veterane, ki je od 26. junija do 6. julija 2024 potekalo v Beogradu, je naša ekipa dosegla izjemne rezultate. Domov so se vrnili s kar 17 medaljami, dodali so tudi nov rekord prvenstev. Vodja ekipe Tina Jeromen je po vrnitvi povedala, da so se

Preberi več »

Na olimpijske igre potuje pet slovenskih plavalcev

Na olimpijskih igrah v Parizu, ki se bodo začele 26. julija, bo nastopilo pet slovenskih plavalcev. Med posamezniki sta se na olimpijske igre uvrstila Neža Klančar (PK Olimpija), ki bo plavala na 50 in 100 m prosto, ter Sašo Boškan (PK Triglav Kranj) ki bo plaval na 200 m prosto.Nastop

Plavalna zveza

Plavalna zveza Slovenije (PZS) je prostovoljno, samostojno, nedobičkonosno združenje društev, ki delujejo na področju plavalnega športa.

PZS je članica Olimpijskega komiteja Slovenije – združenja športnih zvez in sodeluje z drugimi organizacijami v Republiki Sloveniji, ki delujejo na področju razvijanja športne in športno rekreativne aktivnosti.

Namen PZS je vzpodbujati množičnost in kvaliteto športnega plavanja ter ostalih plavalnih/vodnih aktivnosti

Aktualni dogodki

julij 2024
avgust 2024