32. Pokal mesta Celja 2017

Pozdravljeni člani, starši, sodniki, prijatelji plavanja
32PMC je za nami. Rezultatsko je potekal za naš klub in naše plavalce odlično. Po odzivih tekmovalcev, trenerjev in obiskovalcev, pa nam je uspelo tudi v organizacijskem in izvedbenem delu. Tekma je potekal gladko, brez zapletov, časovno pa smo celo malo prehiteli plan. Seveda smo znova opazili nekaj napak, ki pa jih bomo naslednjič popravili.
Spoštovani, vse to smo dosegli ravno zaradi vaše pomoči. Brez vas takšne prireditve ne moremo izpeljati. Vem, da to delate predvsem za naše zlate otroke, da vam ni težko, a kljub vsemu sem vedno znova prijetno presenečen, ko se za pomoč prijavi vedno več staršev. To pomeni, da je v klubu dobra klima, da nas je vedno več , ki nam ni težko narediti nekaj za naš klub, ki letos praznuje že 67 let obstoja.
Zahvaljujem se vsem sodnikom, še posebno vrhovnemu g. Pavlin Rihardu, štarterju g. Zvonetu, sodniku legendi celjskega plavanja g. Jožetu in vsem ostalim sodnikom, ki nimajo otrok v klubu, pa vedno pomagajo, Timing PZS ekipi, napovedovalki Nastji, reševalcu Žanu, ekipi za ozvočenje, ekipi, ki je pripravljala in pospravljala bazen za tekmo, ekipi za medalje, ekipi, ki je pripravljala srečolov, ekipi za rezultate, ekipi, ki je prodajala srečolov, ekipi za varnost, ekipi za obešanje rezultatov, fotografinji Nataši, ekipi v pisarni, ekipi, ki je skrbela, da sodniki niso bili žejni, ekipi v sejni sobi, ki je skrbela za vse trenerje in goste, da so se pri nas počutili dobro, vsem slaščičarkam, ki so prinesle svoje izdelke, vsem, ki ste uredili donacijske pogodbe, vsem , ki ste prinesli nagrade za srečolov, vsem, ki ste donirali lastna sredstva in material, vsem, ki ste na tribunah navijali za naše plavalce, vsem, ki ste nam dajali vsaj moralno podporo in nenazadnje vsem  trenerjem za dobro pripravo naših plavalcev na domačo tekmo.
Veliko nas je bilo vključenih v izvedbo te tekme, skoraj vsi. To nas  navdihuje z optimizmom, to nam daje moč za naslednje podvige.
Lepo je sodelovati z vami.
Hvala vsem.

Rezultati 32. Pokal mesta Celja 2017 nedelja

Rezultati 32. Pokal mesta Celja 2017 sobota

Startna lista 32. Pokal mesta Celja 2017 sobota

Startna lista 32. Pokal mesta Celja 2017 nedelja

Online

Online nedelja

Propozicije Pokal mesta Celja 2017 sobota

Propozicije Pokal mesta Celja 2017 nedelja