Search
Search

Nekaj dni po koncu evropskega prvenstva v vodih športih v Beogradu to mesto gosti še evropsko veteransko prvenstvo, ki se ga udeležuje tudi naša ekipa, v kateri je 20 plavalk in plavalcev ter tekmovalec v skokih v vodo.

Vodja reprezentance Tina Jeromen je kot glavna cilja naše ekipe na prvenstvu izpostavila izboljšanje osebnih rekordov in uživanje v dobrih tekmah. »Najbolj nas veseli to, da uživamo v vodi, v pripravah na nastope, da napredujemo, predvsem pa si prizadevamo, da je vzdušje med nami pozitivno in sproščeno. Zelo radi tudi spoznavamo plavalce in plavalke iz drugih držav, ki imajo podobno veselje do vode kot mi

Spomin na odlične rezultate na svetovnem prvenstvu je še svež

Spomnimo, da so veterani konec februarja letos na svetovnem prvenstvu v Dohi dosegli izjemne rezultate, v individualnih nastopih so naše plavalke osvojile 4 zlate, 2 srebrni in 2 bronasti medalji ter dodale še zlato medaljo v štafeti. Smiljana Marinović pa je dosegla še dva rekorda –  evropskega in rekord svetovnih prvenstev.

Navijamo za našo ekipo, prepričani smo, da bodo tudi na tem prvenstvu dosegli zastavljene cilje in se domov vrnili z lepo bero medalj.