Janja Šegel je svetovno prvenstvo v Abu Dabiju končala s 25. mestom na 100 m mešano

Janja Šegel je svetovno prvenstvo v Abu Dabiju končala s 25. mestom na 100 m mešano.

 

 

Tretji dan svetovnega prvenstva v kratkih bazenih v Abu Dabiju je Janja Šegel v disciplini 100 m mešano s časom 1:01,59  osvojila 25. mesto. Za svojim najboljšim dosežkom, ki ga je odplavala pred dobrim mesecem na EP v Kazanu, je zaostala 88 stotink sekunde, v polfinale pa je vodil izid 59,65.

 

Janja Šegel: »S svojim zadnjim nastopom v tem letu sem zadovoljna. Sam izid sicer ni bil tako dober, se mi zdi, da so glavni krivec za to obrati, ki se mi niso dobro izšli. Če pogledam na celotno prvenstvo pa lahko rečem, da sem dala vse od sebe, rezultati so bili dobri, glede na pretekle naporne mesece pa sem lahko res zadovoljna, tako z rezultati kot z uvrstitvami.”

 

Zaradi zaostrenih razmer in strožjega protokola v povezavi s covid situacijo, v teh dneh je bilo pozitivnih 11 udeležencev iz 8 držav, je slovenski selektor Gorazd Podržavnik sporočil, da del slovenske ekipe (Katja Fain, Janja Šegel in Metka Sparavec Malenko) že danes ponoči zapusti prizorišče svetovnega prvenstva in odpotuje v domovino.

 

v Abu Dabiju bo slovenske barve branila le še Tjaša Vozel. Jutri jo čaka nastop na 100 m prsno, v torek pa še na 200 metrski razdalji. 

Živjo ????
Lepo te je spoznati.

Prijavite se, če želiš prejemati sveže novice iz plavanja (Startne liste, rezultate, v živo, online)!

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.